Bausch + Lomb: Biotrue™ комбиниран разтвор

Уникална грижа за
контактни лещи

Формулата на разтвора Biotrue™ действа подобно на Вашите очи. Ние в компанията Bausch + Lomb изучавахме в продължение на години как окото поддържа естествената си хигиена, хидратация и добро здравословно състояние и на тази база разработихме уникален разтвор за ненадминато добра грижа за контактни лещи.

Biotrue™ не само гарантира безупречна дезинфекция, но и съчетава в себе си три новаторски достижения, вдъхновени от природата:

  • Съдържа лубрикант, който присъства в окото в естествено състояние;
  • Има pH, идентично с нивото в сълзите на здравото око;
  • Спомага за запазване полезните функции на определени протеини в сълзите.

Biotrue™ Ви осигурява ненадминато добра дезинфекция, за да поддържате очите си в безупречно здраве:

Biotrue™ предлага комбинация от двойна система за ненадмината дезинфекция и уникални характеристики, вдъхновени от природата – ниво на pH, съответстващо на това в сълзите на здравото око и контрол на протеините.

Biotrue™ съдържа хиалурон – естествен за окото лубрикант:

Biotrue™ овлажнява контактните лещи, точно както окото поддържа влагата си - с помощта на лубриканта хиалурон (HA) - вещество, което присъства навсякъде в човешкото тяло.

Съдържанието на pH в разтвора Biotrue™ отговаря на това в сълзите на здравото око:

Здравите очи постоянно си осигуряват перфектната среда. Ето защо разтворът Biotrue™ е с уникална формула, която отговаря на нивото на pH в сълзите — поддържа естествени условия в окото и активира оптимално двойната система за дезинфекция.

Biotrue™ поддържа естествените за окото функции на определени протеини:

  • В своето естествено състояние в окото протеините действат антимикробно – те са защитата на зрителния ни орган срещу микроби.
  • Понякога в резултат на външно въздействие протеините губят своите естествени свойства. Biotrue™ спомага за отлепване и отстраняване на загубилите качествата си протеини.

Свят, вдъхновен от природата

Продуктите, вдъхновени от природата,
са навсякъде около нас.

Повече информация

Гледайте рекламата

Вижте новата телевизионна реклама за Biotrue

Гледайте

Къде се предлага Biotrue™

Проверете къде можете да купите Biotrue

View Local Retailers