Bausch + Lomb: Biotrue™ комбиниран разтвор

Историята на Biotrue

Винаги сме се гордеели, че мислим извън традиционните рамки. Ето защо опитите ни да създадем нов и по-добър разтвор за контактни лещи ни отведоха в много посоки.

Един ден се замислихме, че може би най-добрата грижа за контактни лещи не трябва да се търси извън рамката. Възможно е отговорът да е в самите ни очи. Така се обърнахме към онова, което познаваме най-добре – човешкото око.

Природата е дарила очите ни с комплексни свойства, които човешката мисъл никога не би успяла да изобрети. Тъкмо те ни послужиха за вдъхновение. Защото макар и да не сме в състояние да пресъздадем природата, поне можем да й подражаваме.

Скоро след това се появи комбинираният разтвор за грижа за контактните лещи Biotrue.

Biotrue™ не само почиства контактните лещи, той е единственият* разтвор, който съчетава три вдъхновени от природата новаторски достижения: съдържа ниво на pH, идентично с това в сълзите на здравото око, както и лубрикант, който присъства в естествена форма в очите. В допълнение, разтворът поддържа полезните функции на определени протеини в сълзите и премахва налепите, които могат да замъглят зрението и да нарушат комфорта при носене на контактни лещи.

Комбинираният разтвор за контактни лещи Biotrue™ Ви гарантира здравето и комфорта, които Вашите очи заслужават, за да се чувствате много по-добре всеки ден**.

Този разтвор е толкова уникален, че ни се иска да го бяхме изобретили по-рано. Та нали всичко е било пред очите ни!

* Измежду комбинираните разтвори, които се предлагат в САЩ.
**Проучване сред пациенти – наличен архив с данни

Гледайте рекламата

Вижте новата телевизионна реклама за Biotrue

Гледайте

За специалисти

Информация за очни специалисти

Посетете

Къде се предлага Biotrue™

Проверете къде можете да купите Biotrue

View Local Retailers